Dichterbij Frida Kahlo kom je niet: Jip is in Mexico!

Het was begin 2020 toen Jip de uitnodiging kreeg.. ze kon haar ogen niet geloven. Het Drents Museum mailde, of ze mee ging op persreis naar Mexico City? Nou, daar moest ze heel, heel kort, over nadenken. Daar in Mexico maakte Jip voor het eerst écht kennis met de legacy van Frida Kahlo, de Mexicaanse kunstenaar die beroemd werd met haar zelfportretten die zij veelal vanuit bed schilderde en waarmee zij de ver tijd vooruit was.

Enkele dagen na terugkomst kreeg het covid virus ons in de greep en ging de wereld op slot. Nu bijna 1,5 jaar later gaat de langverwachte tentoonstelling Viva La Frida in het Drents Museum open, kunnen wij met jou de avonturen van Jip delen én kan je de werken zelf gaan bekijken!

Dit vind je vast ook interessant
Musea Bekennen Kleur: Fries Museum

Musea Bekennen Kleur: Fries Museum

Musea Bekennen Kleur: Teylers Museum

Musea Bekennen Kleur: Teylers Museum

CODA Apeldoorn: Wat maakt een sieraad?

CODA Apeldoorn: Wat maakt een sieraad?

Meer informatie

Contact

shot of culture
Schiemond 20-22
3024 EE Rotterdam
info@mydailyshotofculture.com
(+31) 06 49 21 74 96