Wie bepaalt het filmlandschap van de toekomst?

Maak kennis met de nieuwe generatie filmmakers! Het Eye Filmmuseum biedt de komende jaren met Badlands een platform voor aanstormend Nederlands filmtalent. Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven, zo trappen ze in september af met zes speciale avonden waarop nieuwe makers uitgebreid van zich laten horen. En Jip, die gaat vast even kennismaken!

Op 4 september gaat Badlands knallend van start, en vertellen de nieuwe talenten over hun werk, inspiratiebronnen, dromen en idealen. Op deze dag: Rossella Nisio, Daniƫl Ernst en Jemima de Jonge. Ook jij kan daar bij zijn: https://www.eyefilm.nl/nl/whats-on/badlands-expanded-cinema/510971?show=510992

Dit vind je vast ook interessant
De Amsterdamprijs voor de Kunst 2021: Verhalen en liefde in Mezrab

De Amsterdamprijs voor de Kunst 2021: Verhalen en liefde in Mezrab

Influencer Marketing in de podiumkunsten

Influencer Marketing in de podiumkunsten

Meer informatie

Contact

shot of culture
Schiemond 20-22
3024 EE Rotterdam
info@shotofculture.nl
(+31) 06 49 21 74 96