Potjandorie zielig! Hier leven robots in captivity

🤖 WALL-E in een kooitje en R2-D2 aan de ketting, wie is nu eigenlijk de baas over wie? In de tentoonstelling Robots in Captivity bevraagt beeldend kunstenaar Bram Ellens de complexe relatie tussen mens en technologie. Wanneer vinden we een robot zielig? En wanneer vormen ze een gevaar? Want we kúnnen wel steeds meer met technologie, maar waar willen we naartoe? ✝️ Leuk detail, de expositie is ingericht in de priorij van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. Een priorij is een bijgebouw van een klooster, dus waar vroeger ruimte was voor 60 nonnen, zitten nu de robots in de kennel! Lekker contrast!

Dit vind je vast ook interessant
Musea Bekennen Kleur: Fries Museum

Musea Bekennen Kleur: Fries Museum

Musea Bekennen Kleur: Teylers Museum

Musea Bekennen Kleur: Teylers Museum

CODA Apeldoorn: Wat maakt een sieraad?

CODA Apeldoorn: Wat maakt een sieraad?

Meer informatie

Contact

shot of culture
Schiemond 20-22
3024 EE Rotterdam
info@shotofculture.nl
(+31) 06 49 21 74 96