Musea Bekennen Kleur: slavernij tentoonstelling in het Rijksmuseum

Vandaag, op 1 juli vieren we tijdens Keti Koti het breken van de ketenen, oftewel de afschaffing van de slavernij. Ook bood burgemeester Femke Halsema namens de stad Amsterdam excuses aan voor het Amsterdamse aandeel in de transatlantische handel in mensen en het slavernijverleden tijdens de koloniale periode. Een goed moment om hier even écht stil te staan. Smita, Jennifer en Jip bezoeken in het kader van Musea Bekennen Kleur de onlangs geopende slavernij tentoonstelling in het Rijksmuseum.

Dit vind je vast ook interessant
Musea Bekennen Kleur: Fries Museum

Musea Bekennen Kleur: Fries Museum

Musea Bekennen Kleur: Teylers Museum

Musea Bekennen Kleur: Teylers Museum

CODA Apeldoorn: Wat maakt een sieraad?

CODA Apeldoorn: Wat maakt een sieraad?

Meer informatie

Contact

shot of culture
Schiemond 20-22
3024 EE Rotterdam
info@shotofculture.nl
(+31) 06 49 21 74 96