De Amsterdamprijs voor de Kunst 2021: Verhalen en liefde in Mezrab

Jelle komt bij Mezrab in een warm bad terecht. Het communitygevoel is hier springlevend en op het podium krijgen diverse verhalen de ruimte. Het verbaast Jelle dan ook niet dat deze geweldige plek de beruchte Amsterdamprijs voor de Kunst 2020 won. Nu Amsterdams Fonds voor de Kunst de zoektocht is gestart naar nieuwe winnaars, brengt Jelle een bezoek aan Mezrab. Wat betekent de prijs voor hen?

Dit is de tweede video in een serie in samenwerking met het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Wie is jouw favoriete Amsterdamse kunstenaar of culturele instelling? Laat het weten via: https://www.afk.nl/amsterdamprijs

Dit vind je vast ook interessant
Musea Bekennen Kleur: Fries Museum

Musea Bekennen Kleur: Fries Museum

Musea Bekennen Kleur: Teylers Museum

Musea Bekennen Kleur: Teylers Museum

CODA Apeldoorn: Wat maakt een sieraad?

CODA Apeldoorn: Wat maakt een sieraad?

Meer informatie

Contact

shot of culture
Schiemond 20-22
3024 EE Rotterdam
info@shotofculture.nl
(+31) 06 49 21 74 96