De Amsterdamprijs voor de Kunst 2021: Het voordragen is gestart!

Stel je dit voor: je staat op een podium en mensen juichen. Trotser kan je niet worden, mensen klappen voor jou omdat ze jouw werk – waar je elke dag zo druk mee bent – tof vinden! In je hand heb je een bokaal. Je moet twee handen gebruiken want het is een grote indrukwekkende prijs die ook nog eens best zwaar is! Toch maak je een hand vrij voor de bos bloemen en de geldprijs die je ontvangt.. puur en alleen omdat de stad Amsterdam jou wil laten weten; ga door met wat je aan het doen bent!

Het klinkt misschien als een droom, maar het kan de winnaars van de Amsterdamprijs voor de Kunst zomaar overkomen. En jij kan bepalen wie voorgedragen worden!

Dit is de eerste video in een serie in samenwerking met het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Wie is jouw favoriete Amsterdamse kunstenaar of culturele instelling? Laat het weten via: https://www.afk.nl/amsterdamprijs

Dit vind je vast ook interessant
Musea Bekennen Kleur: Fries Museum

Musea Bekennen Kleur: Fries Museum

Musea Bekennen Kleur: Teylers Museum

Musea Bekennen Kleur: Teylers Museum

CODA Apeldoorn: Wat maakt een sieraad?

CODA Apeldoorn: Wat maakt een sieraad?

Meer informatie

Contact

shot of culture
Schiemond 20-22
3024 EE Rotterdam
info@shotofculture.nl
(+31) 06 49 21 74 96